Фабриц Панел

- Feb 19, 2020-

Кратки увод у меку торбу за апсорпцију звука
Уредник
Много се користи КТВ, студио за снимање, куглана, биоскоп, теретана, сала за конференције и друга подручја. То је врста и декоративне и акустичне улоге материјала за апсорпцију звука!

Мекани материјал врећице који апсорбује звук
96кг класа високе густине А, микропорозна влакнаста апсорпција звука, памучна плоча. [1]

Карактеристике меке вреће за апсорпцију звука
Посебне тачке: има ширину спектра апсорпције звука, коефицијент апсорпције звука је висок, има бољи ефекат апсорпције звука на буку ниских, средњих и високих фреквенција. А у исто време је тешко изгарати, ватра, лепа, еластична, без загађења прашине, декоративна јака, једноставна конструкција и друге карактеристике.

Класификација меке вреће за апсорпцију звука
Мека торба за апсорбирање звука може се поделити на: мекану кесу за отпуштање звука од тканине (познату и под називом плочица за апсорбирање звука од платнене тканине), мекану врећицу за апсорбирање звука, меку торбу за огрјев и звук од коже кеса!
Мека торба за апсорпцију звука може се поделити на: мека врећица за угађање звука са десним углом, мека врећа апсорпције звука, велика мекана мека

Спецификација меке вреће за апсорпцију звука
Пошто је главна функција софт торбе за апсорпцију звука, апсорпција звука, постоје одређени захтеви у спецификацији:
Уобичајене спецификације - 1200Кс600Кс25мм, 1200Кс600Кс50мм, 600Кс600Кс25мм, 600Кс600Кс50мм, 1200Кс1200Кс25мм, 1200Кс1200Кс50мм

Мекани пакет примењивог опсега
Погодно за све врсте декорација високог и средњег уређења за које је потребно урадити квалитетан дизајн звука: биоскоп, сала за конференције, студио за снимање, студио, мултифункционална дворана, аудиторијум, ноћни клуб итд.
Метода инсталације меког пакета
Уредник
(1) [1] прво положите кобилицу величине 300к300 са размаком на зид (као што је приказано на слици 1)
Начин уградње кобилице: залепите меку врећицу која апсорбује звук заједно са зидом, скелетом змаја и другим меким предметима који се морају уградити да би апсорбовали звук. Мека торба је фиксирана ноктима горњег дела тела на странама око меке торбе.
(2) четкицу премажите универзалним лепком или белим латексом (као што је приказано на слици 2)
(3) залепите меко паковање на стране око кобилице и ојачајте ноктима за пуцање (као што је приказано на слици 3)
(4) меке врећице не смеју да се мешају између меких врећа да се спрече набори на површини (као што је приказано на слици 4)


Par:AKUSTIČKA PANELA POLIBEZNIH VLAKNIH Sledeći:Звучна изолација