Akustika spajanja elektroakustičnih apsorpcija Gongda odbijena je, cijene dionica ove godine porasle 148,91%

- Feb 10, 2020-

Uveče 12. decembra, tongda elektroakustički co., LTD. (tongda electroacoustic co., LTD., 002655) objavila je da je kompanija apsorbirala i spajala wanmo acoustics Technology co., LTD. (u daljnjem tekstu "wanmo akustika") i srodne stvari u vezi s transakcijama nisu odobrene na radnom sastanku odbora za reviziju spajanja i reorganizacije navedene kompanije CSRC. Trgovanje akcijama kompanije nastavit će se u petak 13. decembra 2019. godine
Razlog odbijanja CSRC-a je taj što otkrivanje činjenice da se stvarni kontroler svih čarobnih akustika nije promijenio u posljednje tri godine nije dovoljno, a svi izvori prodaje i profita čarobne akustike vrlo ovise o povezanim strankama, što se ne pridržava odgovarajućih odredbi člana 43. administrativnih mjera za reorganizaciju materijalnih dobara trgovačkih društava koja kotiraju na burzi.
Trenutno je Avonsound, podružnica svih magičnih akustika, postao kontrolni dioničar kompanije sa 15,27% udjela u kompaniji. Promjena je izvršena 2017. godine.
Prema najavi, originalni upravljački dioničar ukupnog električnog zvuka je weifang high-tech, originalni stvarni kontroler je zhao duren, Yang jinjun, dong xiaomin, ge xiangjun. U prosincu 2017., weifang gaoke i ai sonology, podružnica wanmoakustike, potpisali su ugovor o akciji između weifang ai sonology Technology Co., ltd. i weifang gaoke electronics Co., Ltd. na Shandong Gettop Acoustic Co., Ltd. Prijenos je završen 6. marta 2018. Nakon završetka registracije prijenosa dionica, promijenili su se najveći dioničar i stvarni kontrolor kompanije. Kontrolni dioničar promijenio se u anologiju, a stvarni kontrolor promijenio se u xie guanhong.

Par:Звучна изолација Sledeći:Познавање звучне изолације аутомобила